ANTIKOR d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 1992. godine kao obrt sa sedam uposlenih radnika. S obzirom da je tržište raslo, kao i broj korisnika usluga antikorozivne zaštite, i s obzirom da je tvrtka svojom pokretljivosti i prilagodljivosti u mogućnosti bila organizirati radilišta i izvoditi radove bilo gdje na terenu, rastao je broj uposlenika, tako da je trenutno 20 stalno uposlenih radnika. Nabavkom opreme i strojeva, tvrtka proširuje svoje djelatnosti i na usluge izgradnje i sanacije građevinskih objekata, tako da tvrtka pored dvadesetak stalno uposlenih, u sezoni zapošljava još toliko sezonskih radnika, čime se u građevinskoj sezoni broj ukupno uposlenih povećava na četrdeset radnika.

Tvrtka ANTIKOR organizirana je kao društvo s ograničenom odgovornošću, sa sjedištem u poslovnom prostoru u Kutini, Zagrebačka 158. Zahvaljujući strojevima i opremi, kao i stručno obučenim radnicima sposobna je odgovoriti na sve poslovne izazove, kako po pitanju sanacije postojećih i izgradnje novih građevinskih objekata, tako i po pitanju mehaničke antikorozivne zaštite objekata i postrojenja bez obzira na vrstu i veličinu.

Tvrtka ANTIKOR je od 2004. godine certificirana po normi ISO 9001/2000 što dokazuje usklađenost naše poslovne organizacije sa strogim svjetskim normama i unosi novu dimenziju u naše poslovanje.

Organizacijska Struktura